Produkter från Utklippan Design märkta med varumärket UTKLIPPAN tillverkas alltid av tyger formgivna av Anne Andersson.

Sen 2016 producerar och säljer även Utklippan Design produkter  av tyger från andra formgivare. Dessa produkter är alltid märkta med varumärket arvense.

”Jag har ibland känt en begränsning i att bara använda mina egna tyger eftersom de inte alltid finns i just den kvaliteten som en viss produkt kräver. Jag har därför valt att sälja dessa produkter under det nya varumärket arvense

. Produkterna görs i små serier och tillverkas i Sverige. Först ut är kudden ”Diamant”, en kudde som sys upp av stuvbitar mestadels i möbeltygskvalitet. Kudden  har en speciell form och kan användas till att sitta på vid t ex yoga eller användas i soffan bakom ryggen för en mer upprätt sittställning.” Anne Andersson