Ett tygmönster om en stund på en brygga och grekisk filosofi.

Värmen från bryggans plankor känns igenom de tunna sommarkläderna. Jag ligger på magen och kikar ner i vattnet. Det är augusti och öronmaneterna har kommit. De dansar i vattnet i en ständig rörelse. Vackra som stora blommor. Oupphörligt skiftar uttrycket. Det får mig att tänka på tillvarons ständiga förändring och vad det innebär. Det här vill jag göra ett tygmönster av.

Namnet på mönstret är med en gång självklart ”Allting flyter”, från den klassiskt grekiska filosofin-Panta Rei.

Produktfakta”Tygmönstret ”Allting flyter” finns i kvaliteten satin 100 % bomull, tryckt mönster, Öko-Tex Standard 100, i följande produkter: bäddset innehållande påslakan och örngott, separata örngott, kimono, kuddfodral samt metervara. Metervaran kommer ut till försäljning senare under våren 2015.